Hekim Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Etik değerlerle donatılmış, sağlık elemanı yetiştiren, öğrencilerimizi genç yaşta meslek sahibi yapabilen bir meslek lisesi olmak.

Misyon: Mesleklerinin gereklerini benimsemiş, İnsanları dolayısıyla mesleğini seven görev ve sorumluluk duygusu gelişmiş, bireyin ve toplumun sağlığını korumada dil, din, ırk ve sosyal sınıf ayırımı yapmadan tüm insanlara sağlık hizmeti vermede hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, disiplinli, bilimsel ve teknolojik gelişmelere paralel, sağlık hizmetleri ihtiyacına uygun bilgilerle donanmış, sağlık sorunlarını minimuma indirgeyecek sağlık elemanı yetiştirmek.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: Hekim Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Pansiyonu Telefon: 0274 222 00 95
Saatler: 08.20-17.20
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 4006

WEB - https://hekimsinanmtal.meb.k12.tr

Adres - İstiklal Mah. Nafia Garaj Yolu Cd. KSBÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Altı, No.5, 43040 Merkez/KÜTAHYA

Yerleşim Yeri - Merkez/KÜTAHYA

Ulaşım 2-4-5-6 Nolu Belediye Otobüsleri